Roman Bellic, Gay Tony'de Gözüktü

Oyunda yönlendireceğimiz karakter Luis Lopez, Gay Tony'nin işlettiği barda güvenlik görevlisi olarak çalışıyor olacak.
19.10.2009 18:29 Ersin Kılıç

İlk olarak GTA 4'te bizi limanda karşılayan Roman Bellic, Lost and Damned'ten sonra Ballad of Gay Tony'de de karşımıza çıkacak.
 
GTA 4'te yönlendirdiğimiz ana karakterimiz Nico Bellic'in kuzeni olan Roman, ana oyundan sonra Lost and Damned ek paketinde de karşımıza çıkmıştı. Roman Bellic karakteri ile Ballad of Gay Tony'de de hikaye gereği karşılaştığımız sahneler yer alacak.
 
Serinin en renkli karakterlerinden biri olan Roman Bellic'i yeni içerik paketinde de görmek bizi oldukça memnun etti.
 
GTA 4'ün iki içeriğini kapsayacak olan GTA : Episodes from Liberty City, 30 Ekimde raflardaki yerini alacak. İlk içerik paketini daha önce almış olan kullanıcılar dilerse sadece Ballad of Gay Tony'i Live üzerinden indirebilecekler.
 
Roman Bellic'in de gözüktüğü yeni ekran görüntülerine göz atmak için tıklayınız.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
GTA 4 : Episodes from Liberty City Platformlar: XBOX 360 PC PS3 Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 30 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler