Rome: Total War – Alexander iPad'e Geliyor

23.07.2017 21:23 Gazali Çetinkaya

 
 
   Feral Interactive tarafından yapılan duyuruya göre, Rome: Total War – Alexander 27 Temmuz tarihinde iPad için çıkacak. 
 
   Oyun iPhone'a gelmeyecek ve tüm iPad cihazları ile de uyumlu olmayacak. Uyumlu iPad'lere aşağıdan göz atabilirsiniz. Ayrıca oyunun kurulum için 4 GB boş alan isteyeceğini de belirtelim.
 
 
 
   Alexander, Rome: Total War için çıkmış olan ikinci genişleme paketidir. PC'de olduğu gibi iPad sürümü de bağımsız (standalone) bir genişleme paketi olacak. Yani, Rome: Total War – Alexander'ı oynamak için ana oyuna ihtiyacınız olmayacak.
 
   Ek olarak, Feral Interactive iPad için dokunmatik kontroller ve savaş sırasında otomatik kaydetme özelliklerinin sağlandığını da belirtti.
 
   Rome: Total War – Alexander şu anda PC üzerinde ulaşılabilir durumda.

   Duyuru videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rome: Total War – Alexander Platformlar: PC Mobil Geliştirici: Creative Assembly Dağıtıcısı: Sega Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 27 Temmuz 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler