Royal Youth, 2020 VFŞL Kış Mevsimi As Kadrosunu Dağıttığını Duyurdu

12.01.2020 12:54 Hamit Can Sayılgan

 
     Royal Youth, Twitter üzerinden yaptığı açıklamayla 2020 VFŞL Kış Mevsimi için kurduğu kadrosunu dağıttığını duyurdu. 
 
Royal Youth takımının duyurusu:
 
     "Başarı dolu bir sezon geçirmemize rağmen ne yazık ki 2020 Kış Mevsimi için kurduğumuz kadroyu belirsizliklerden dolayı dağıtıyoruz. Akademi takımımızı geliştirerek başarılarımızı sürdürmeyi hedefliyoruz. Tüm takipçilerimizden desteklerini ve anlayışlarını rica ediyoruz.
 
     League of Legends VF Şampiyonluk Ligi Yaz Mevsimi 2019 yılı şampiyonu olan Royal Youth, League of Legends 2019 Dünya Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı ve ülkemizi temsil etmek adına Paris'te mücadele etti. Ön Eleme Etabı 2. Tur karşılaşmalarına yükselen temsilcimiz, Clutch Gaming'e 3-0 mağlup oldu ve 2019 Dünya Şampiyonası'nı 18. sırada tamamladı. Turnuvanın ve lig sezonunun tamamlanmasının ardından oyuncularının ve takım koçlarının sözleşmeleri sona erdi. Oyuncularıyla sözleşme yenileyemeyen Royal Youth, LoL kadrosu dağıldı. Yeniden takım kurma yoluna giden takım yönetimi, yeni sezonda başarılı üst koridor oyuncusu Asım Cihat "fabFabulous" Karakaya'yı transfer etti. Royal Youth'un 2020 VFŞL Kış Mevsimi için as kadrosunu dağıttığını duyurmasıyla birlikte boşta kalan üst koridor fabFabulous, takım aradığını bildirdi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
League of Legends Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: MOBA Çıkış Tarihi: 27 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 2 Saat önce Epic Games Haftaya Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 2 Saat önce Helldivers 2 Artık Steam'de PSN Hesabı İsteyecek 4 Saat önce GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler