Ruffian Games Büyük Bir Yayıncı ile Anlaştı

Crackdown 2 ortalamanın üstünde bir oyundu
29.11.2011 18:14 Alkan Adakaner

     Microsoft ile anlaşarak Xbox 360'a özel bir oyun olan Crackdown 2'yi geliştiren ve genel olarak da başarılı bir işe imza atan Ruffian Games şimdi yeni bir oyun hazırlığında. Üstelik bu proje oldukça büyükmüş.
 
     Firmanın iş ilanlarında ortaya çıkan bilgilere göre Ruffian Games birden çok oyun geliştiriyor. Bu oyunlardan bir tanesi ise şimdiki nesil için oyun dünyasındaki en büyük yayıncılardan birisi ile anlaşılarak geliştiriliyor. Üstelik bu oyun şimdiki nesil için piyasaya çıkacakmış.
 
      Bu projeler için sanat yönetmeni ve çevre tasarımcısı arayan firma bu nesil için geliştirdiği projesini sanırım kısa bir süre sonra açıklayabilir. Ne de olsa yeni nesil sesleri gittikçe yükseliyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crackdown 2 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Ruffian Games Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 9 Temmuz 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 4 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 4 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler