Ruiner için Resmi Türkçe Altyazı Desteği Yolda

29.05.2018 08:11 Gazali Çetinkaya

 
   Yerelleştirme şirketi Aibell Game Localization, cyberpunk temalı üstten görünümlü aksiyon shooter oyunu Ruiner'a yakında resmi Türkçe altyazı desteğinin ekleneceğini duyurdu.

   Aibell Game Localization:

   "Reikon Games'in yapımcılığını yaptığı, Devolver Digital'in ise yayıncılığını üstlendiği Cyberpunk türündeki oyun olan RUINER, gelecek olan bir güncelleme ile Türkçe altyazı desteğine kavuşmuş olacaktır."
 
   Ruiner şu anda PlayStation 4, Xbox One ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda.
 

RUINER, 2091 yılında siber başkent Rengkok'ta geçen zorlu bir aksiyon nişancı oyunudur. Sinirli bir sosyopat, kaçırılan erkek kardeşini kurtarmak ve gizli Hacker arkadaşının rehberliğinde gerçeği ortaya çıkarmak için bozuk sisteme tepki gösterir.

Karmaşık & Zorlu Mücadele: Ölümcül malzemeler alarak, taktiksel zekanızı geliştirerek ve düşmanlarınızı afallatıp onları güçsüz bırakacak diğer akıl almaz becerilerde ve araçlarda uzmanlaşarak savaş alanının patronu olun.

Sanal Suçlardan Esinlenilmiş Cephanelik: Enerji kalkanı, hareketli bariyer ya da şebeke dönüştürücü gibi teknoloji harikası aletleri ve yetenekleri kullanın. Hayalet kısmıyla muhalefeti savaşta kendi tarafınıza çekebilirken çoğalma hızlandırıcı, refleks güçlendirici ya da aşırı yükleme sizi yakalanamaz kılacaktır.

Hikayeli Aksiyon: Duygusuz bir dünyada gezerken ve HEAVEN'daki birlik olmuş sanal tüccar titanları dağıtırken Rengkok'ta şiddetli yüzleşme, hedefe ulaştıran bir adım ve güven, değeri düşmüş bir para birimidir.

İlgili İçerik Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 9 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler