Runaway Yapımcısından "Yesterday"

Gizemli şeyler oluyor... Adventure'ları özlediniz mi?
29.12.2011 12:57 Gökhan Yılmaz

 
     Pendulo Studios'u hatırlıyor musunuz? Kendisi, Runaway serisi ve The Next Big Thing gibi oyunları bulunan eski tarz adventure oyunları geliştiren bir stüdyo. Firmadan Yesterday isminde yeni bir 2D adventure oyunu geliyor.
 
     New York'ta sokak dilencileri bir bir kaybolmaya başlar ve canlı canlı yanmış olarak bulunurlar. Bu sırada olaylarla alakası olmayan kişilerin avuçlarında Y şeklinde yara izleri oluşmaya başlar. Bu, polis ve medyanın daha çok ilgisini çeker. Zengin biri olan Henry White ve arkadaşı Cooper bu olayları araştırmaya karar verir.
 
     Yesterday'in oynanabilir üç karakterinden ikisi bu şekilde tanıtıldı. Üçüncü karakter olan John Yesterday ise tüm bu olaylara hafızası tamamen temizlendikten sonra dahil oluyor. Bakalım nasıl bir macera bekliyor bizleri.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Yesterday Platformlar: PC Geliştirici: Pendulo Studios Dağıtıcısı: Focus Home Interactive Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 1 Dk önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 1 Saat önce MultiVersus'a Joker Karakteri Geliyor 1 Saat önce KRAFTON 2024'ün İlk Çeyreğinde 15.7 Milyar TL Rekor Satışa Ulaştı! 1 Saat önce Resmi Bisiklet Spor Deneyimi Tour de France 2024 Yakında Bizlerle 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler