Rune Factory 3 Special, Switch için Duyuruldu

13.09.2022 23:54 Umut Tandoğan

 
 
Marvelous, Switch için Rune Factory 3 Special'ı duyurdu. 2023 yılında Japonya'da ve 2023'te batıda XSEED Games ve Marvelous Europe yayıncıları aracılığıyla piyasaya sürülecek.
 
Ayrıca yeni bir Rune Factory serisinin geliştirilmekte olduğu da ortaya çıktı, ancak bunun için daha fazla bilgi verilmedi.
 
Rune Factory 3 Special'da bekleyebileceğiniz bazı özellikler: 
 
İki dünyayı kapsayan bir macera
İnsanlarla canavarların bir arada yaşaması için bir yol ararken, hafıza kaybı ve gizemli bir koyun benzeri canavara dönüşme yeteneği olan Micah'ın yerine geçin. 
 
Heyecan verici aksiyon RPG savaşı
Güçlü canavarları alt etmek için kılıçlar, mızraklar, çekiçler kullanın. Tehlikeli zindanları keşfetmek için hem kasaba halkını hem de canavarları toplayın. 
 
Yeni hayatınızın tohumlarını ekin
Çiftçilik, balıkçılık ve daha fazlasını içeren aktivitelerle geçen uzun bir günün ardından dinlenin. Maceranıza eğlenceli ve heyecan verici şekillerde yardımcı olan birçok Magic Seeds çeşidini keşfedin! 
Tanıtım videosu
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 2 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 2 Saat önce Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 3 Saat önce Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 9 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler