Rune Factory Oceans'ın Tanıtım Videosu Yayınlandı

03.12.2010 10:25 Alkan Adakaner


 
    Marvelous'un Playstation 3 ve Nintendo Wii için geliştirdiği Rune Factory: Oceans'ın tanıtım videosu yayınlandı. Bu video her ne kadar Japonca olsa da oyun içi görüntüler bize yeterince bilgi veriyor.
 
    Çiftçilik, balıkçılık, ticaret ve dövüşlerle dev bir dünya ve oynanabilirlik sunma amacında olan oyunun grafikleri pek de iç açıcı görünmüyor. Playstation 3 sürümü bir yana bu görüntüler Wii için bile yeterince iyi değil.
 
    Azel adlı erkek karakter ile Sonia adlı kadın karakteri tek bir vücutta yöneteceğimiz oyuna Japonlar büyük ilgi gösterecek gibi görünüyor, ama Batı için aynı şeyi söylemek zor.
 
    Rune Factory: Oceans'ın tanıtım videosunu buradan izleyebilirsiniz.
  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rune Factory: Tides of Destiny Platformlar: PS3 Wii Geliştirici: Marvelous Entertainment Dağıtıcısı: Marvelous Entertainment Tür: JRPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 6 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 6 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 6 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 7 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler