Rune: Ragnarok Oyununun İsmi Değişti

02.03.2018 07:37 Gazali Çetinkaya

 
   2006'da çıkan orijinal Prey ve iptal edilen Prey 2'nin geliştiricisi Human Head Studios yeni oyunu Rune: Ragnarok'un isminde değişiklik yaptıklarını duyurdu.
 
   Yapılan bu değişiklik ile birlikte oyunun yeni ismi sadece "Rune". Geliştirici tarafından belirtilene göre ismin Rune diye kısaltılmış olması oyunun daha kapsamlı ve daha büyük olacağı anlamına geliyor.
 
   "Ağustos ayında Rune: Ragnarok'u duyurduğumuzda çok iyi tepkiler aldık. O zamandan bu yana oyun ve topluluk önemli ölçüde büyüdü ve bu yüzden bir değişim zamanı geldiğini düşündük. Artık Rune'u Ragnarok'un ve Nine Realms'in ötesinde görüyoruz. Bundan böyle ve sonsuza dek Rune: Ragnarok'un adı Rune olacak. Aynen öyle sadece Rune. Peki bu ne anlama geliyor? Oyunun daha da büyük olacağı dışında hiçbir şey. Şimdilik, ana hikaye aynı, Ragnarok halen Nine Realms'i parçalıyor ve topraklarda yıkıma neden oluyor. Bu arada, Loki de neden olduğu kargaşa ve ortaya çıkan yıkımın tadını çıkarıyor." dedi Human Head Studios websitesi üzerinden yaptığı açıklamada.
 
   Rune PC için geliştiriliyor. Çıkış tarihi henüz belli değil.

   Yayınlanan yeni kısa oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 2 Saat önce Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 3 Saat önce Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 4 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 5 Saat önce Square Enix Birçok Projeyi İptal Ettiğini Açıkladı 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler