Rune: Ragnarok PC için Duyuruldu

29.08.2017 00:21 Gazali Çetinkaya

 
   2000 senesinde çıkan Rune'un devam oyunu Rune: Ragnarok resmi olarak duyuruldu. 
 
   Orijinal Prey ve iptal edilen Prey 2 ile tanınan Human Head Studios tarafından geliştirilen Rune: Ragnarok video oyun prodüksiyon ve finans şirketi ESDF Management tarafından finanse edilecek.
 
   Açık dünya rol yapma oyunu türündeki Rune: Ragnarok tanrıların, canavarların ve son kalan insanların hayatta kalma mücadelesi verdiği tehlikeli bir evrende geçecek ve vahşi yakın dövüş sistemini Nors'tan esinlenen bir mitoloji ile birleştirecek.
 
   Proje Yönetmeni Chris Rhinehart,

"On yedi yıl sonra, nihayet yeni bir Rune oyunu duyurmaktan heyecan duyuyoruz. Orijinalin ruhuna sadık kalınarak, Rune: Ragnarok Norse mitolojisinde batmış bir dünyada yoğun ve acımasız bir savaşa sahip olacak. Neler yarattığımızı göstermek için sabırsızlanıyoruz. 
 
   Rune: Ragnarok PC için geliştiriliyor. Çıkış tarihi bilgisi verilmedi.
 
   Tanıtım fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Red Faction Devam Projesinin 2023 Yılında İptal Edildiği Ortaya Çıktı 2 Saat önce Vampire The Masquerade: Bloodlines RTX Remaster Görselleri 3 Saat önce Yeni Fallout 4 Modu Gerçek Hayattaki Boon Adasını Temel Alıyor 4 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de 5. Hafta Başladı! 7 Saat önce Stalker'dan Yeni Ureal Engine 5 Görüntüleri Ortaya Çıktı 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler