Russo Kardeşler MCU'da Olmayan Karakterlerden En Çok Wolverine'i Görmek İstiyorlarmış

14.08.2019 14:37 Özgür Eroğlu

 
2008 yılında Iron Man filmiyle Marvel Sinema Evreni'ne giriş yapan Disney, bu yıl Avengers Endgame ile bir devri bitirmişti. Bu geçtiğimiz 11 yılda çok popüler ve sevilen karakterlerin bazılarını Marvel'ın sinema evreninde görememiştik. Bunun sebebi hepinizin bildiği üzere Deadpool, X-Men ve Fantastik Dörtlü gibi isimlerin haklarının FOX'ta olmasıydı. Geçtiğimiz yıllarda Disneyi'in FOX'u satın almasıyla birlikte artık tüm Deadpool, Fantastik Dörtlü ve X-Men'i Marvel'ın kendi sinema evreninde görebileceğiz. Bu karakterlerin nasıl ekleneceğini, hangilerinin ekleneceğini ve ne zaman ekleneceğini merak ederken, daha önce MCU'da yönetmenlik yapmış olan Russo Kardeşler en çok hangi karakteri görmek istediklerini açıkladılar.
 
Reddit'te yapılan soru - cevap etkinliğinde; Russo Kardeşler, "En çok Wolverine'i görmek istiyoruz." tarzı bir açıklamada bulundular. Wolverine karakterinin popülerliği düşünülünce Disney'in bu karakteri kendi evreninde gösterme durumuna kesin gözüyle bakabiliriz. Şimdi bizlerin en çok merak ettiği konu ise Wolverine'i kim oynayacak?
  

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 3 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 4 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 5 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 6 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler