Rust'ın Yapımcısı Tenis ve Street Fighter Karması Oyun Deuce'u Duyurdu

01.08.2014 20:45 Ömür Gencer


     Garry's Mod ve Rust gibi başarılı yapımlarla karşımıza çıkan yapımcı Facepunch Studios, yeni bir oyun üzerinde çalıştıklarını duyurdu. Hala prototip aşamasında olan bu oyun için Deuce kod adı kullanılıyor.

      Yapımcı ekip Deuce'u Street Fighter ve tenisin birleşimi olarak tanımlıyor. Yapımda kendine has özel hareketleri bulunan karakterlerle tenis maçı yapacağız. Yapımcı ekip oldukça ilginç bir konsepte sahip bu oyundaki amacının oyucuların arkadaşlarıyla eğlenerek oynayabileceği bir oyun yapmak olduğunu belirtiyor.

      Deuce için yayınlanan sanatsal çalışmaları aşağıdan görebilirsiniz. Oyunun kendini diğer spor oyunları arasından başarılı bir şekilde gösterdiğini söyleyebiliriz. Deuce'un hala prototip aşamasında olduğunu ve oyunun hiç tamamlanmama ihtimali bulunduğunu da belirtelim.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Deuce Platformlar: PC Geliştirici: Facepunch Studios Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Spor Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler