Rustler (Grand Theft Horse) Demosu Steam'de Yayınlandı

10.04.2020 08:27 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Games Operators ve geliştirici Jutsu Games, eski Grand Theft Auto oyunlarının Orta Çağ'da geçen versiyoni Rustler (Grand Theft Horse) için Steam'de Rustler: Prologue adında ücretsiz bir demo sürüm yayınladı.
 
Geliştirici ekip Prologue'un demodan çok bağımsız kısa bir oyun olduğunu söylüyor. Tam sürümün hikaye tanıtımı niteliğinde ve ana karakterin amaçlarını ve yaşam tarzını gösterecek. 
 
Aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz.

store.steampowered.com/app/1232710/Rustler_Prologue
 
Rustler (Grand Theft Horse) popüler kültür referansı ile dolu Orta Çağ'da geçen üstten görünümlü bir açık dünya aksiyon oyunu. Hayatını yasal olmayan yollardan kazanmaya çalışan Guy adında bir haydutun rolünü üstleneceğiniz oyunda çeşitli görevleri tamamlayabilecek, kahramanları öldürüp gardiyanlarla savaşabilecek, at çalabilecek, köylüleri soyabileceksiniz.

PC için geliştiriliyor. Çıkış tarihi henüz belli değil.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rustler (Grand Theft Horse) Platformlar: PC Geliştirici: Jutsu Games Dağıtıcısı: Games Operators Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Kütüphanesinden Mayıs Ayında 25 Oyun Ayrılıyor 17 Nisan Ghost of Tsushima PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 17 Nisan Xbox Game Pass'e Nisan Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Nisan Assassin's Creed Mirage Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynanabiliyor 17 Nisan GTA Yayıncısı Take-Two İşten Çıkarmalara Hazırlanıyor 17 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler