Ryo Hazuki , Geri Döndü!

Ryo Hazuki ve Forklift'ini bir arada görmek , Shenmue hayranları için bambaşka bir anlam taşıyor.
08.10.2009 11:56 İhsan Aktı

Yu Suzuki'nin ve SEGA'nın oyun dünyasına armağan ettiği başyapıtlardan birisi olan Shenmue serisinin mütevazi ana karakteri Ryo Hazuki'nin Sonic&SEGA All-Stars Racing'de yer alacağı açıklandı.

En son Shenmue 2'nin Xbox versiyonuyla 2002 yılında oyunseverlerin karşısına çıkan Ryo Hazuki'nin 7 yıl aradan sonra yeni bir oyunda  yer alması ,  Shenmue hayranlarının bir nebze de olsa sevinmesine yol açtı.

Bilindiği gibi bir kart yarışı oyunu olan Sonic&SEGA All-Stars Racing SEGA'nın hemen hemen bütün tanıdık karakterlerini bünyesinde barındıracak ve 2010 yılının ilk çeyreğinde piyasaya sürülecek.

Ryo Hazuki'nin oyunda yer aldığını gösteren ilk ekran görüntülerine buradan, videosuna ise buradan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sonic & SEGA All-Stars Racing Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: SEGA Dağıtıcısı: Sega Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 26 Şubat 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 1 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 1 Saat önce EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 2 Saat önce Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 2 Saat önce Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler