S2: Son Silah'ın Kapalı Betası Başladı

06.06.2012 14:54 Ersin Kılıç


     S2 Kapalı Beta tarihi, Joygame ofislerinde yapılan sürpriz bir canlı yayın etkinliğiyle açıklandı. Etkinlikte, Joygame Oyun Görevlileri 5’e karşı 5 yaptıkları maçlarla birbirinden güzel haritaları ve farklı modları oyunculara tanıttı. Yapılan çekişmeli maçlar heyecanlı sahneleri de beraberinde getirdi. Banka modunda yapılan maç esnasında skorlarda gelgitler yaşandı ve sonunda 1 farkla Çete Üyeleri maçı kazanmayı bildi.

     Daha sonra yapılan maçlarda da çekişme yaşanmasına karşın Çete Üyeleri’nin üstünlüğü vardı. Devamında Raundlu Maç modunda oyuncuları bir sürpriz bekliyordu. Joygame Ofisi’nde yapılan canlı yayında oyuncular, Çete Üyeleri’ni S2 – Son Silah Topluluk Yöneticisi Veritas’ın gözünden, Özel Tim Ekipleri’ni ise Wolfteam Topluluk Yönetici AmonRa’nın gözünden izlediler. 2 farklı yerde, aynı anda yapılan canlı yayını toplamda 1000’e yakın oyuncu izledi ve canlı yayın esnasında oyunculara Kapalı Beta tarihi de açıklandı.

     31 Mayıs’ta oyunculara kapılarını açan S2, tüm FPS severler tarafından büyük ilgi gördü. Bununla birlikte Kapalı Betaya katılan oyunculara harika bir etkinlik de sunuldu. Etkinlikte kişisel rütbe sıralamasında ilk 10’a giren oyunculara birbirinden güzel hediyelerin sahibi oldu. Sıralamada 1. olan xbL.exe isimli oyuncu da harika oyun bilgisayarı MSI Monster’ı kazanan isim oldu.

     31 Mayıs tarihinde başlayan S2 Kapalı Betasında artık kuralları Joygame oyuncuları koyuyor. S2 – Son Silah Açık Betası da Haziran ayında yine oyuncuların beğenisine sunulacak. %100 Türkçe olarak Türk oyunculara sunulan S2 Açık Betasında tüm Türkiye'nin bildiği ünlü bir yer de savaş haritası olarak oyuna eklenecek ve bu haritaların yanına zamanla yeni haritalar da getirilecek.

     Basın Bülteni
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
S2: Son Silah Platformlar: PC Geliştirici: Joygame Dağıtıcısı: Joygame Tür: MMO-FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 11 Dk önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 2 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 2 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 3 Saat önce Witch on the Holy Night Satışları 200 Bine Ulaştı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler