SC: Conviction'ın PS3 Sürümü Üzerinde Çalışılmıyor

02.03.2010 14:38 Alkan Adakaner


    
 
     Splinter Cell serisi genellikle Xbox 360 öncelikli olarak piyasaya çıkıyor ve daha sonra diğer konsollara uyarlanıyordu.
 
     Ubisoft'tan Max Beland'in sözlerine kulak verecek olursak Conviction'ın PS3'e çıkması tamamen Microsoft'a bağlı.
 
     Beland, Splinter Cell serisinin PS3'e çıkmaması için hiç bir neden olmadığını, ama Conviction'da Microsoft'la bir "konsola özel olma" anlaşması yapıldığını söyledi.
 
     Açıklamalarına devam eden Beland, insanların "belki (PS3'e) çıkabilir, belki de çıkmayabilir" diye konuştuğunu, fakat Ubisoft Montreal'den hiç kimsenin oyunun PS3 versiyonu üzerinde çalıştığını görmediğini de sözlerine ekledi.
 
     Splinter Cell: Conviction, 13 Nisan'da Amerika'da, 16 Nisan'da ise Avrupa'da PC ve Xbox 360 için piyasaya çıkacak.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction Platformlar: PC XBOX 360 Mobil Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Tactical Çıkış Tarihi: 14 Nisan 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 2 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 3 Saat önce Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 4 Saat önce Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 5 Saat önce Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler