SC : Conviction'dan Mükemmel X10 Videoları

12.02.2010 13:12 Ersin Kılıç

 
     En iyi ajan ve gizlilik oyunlarından biri olan Tom Clancy's Splinter Cell serisinin son oyunu Conviction için mükemmel nitelikte iki video yayınlandı.
 
     X10 fuarında yayınlanan bu videolarda gerek oyun dinamikleri, gerek oynanış, gerekse de oyunun atmosfer ve grafiklerinin oldukça üst düzeyde olduğunu görebiliyoruz.
 
     Yayınlanan videoların ilkinde oyunda yönlendireceğimiz Sam Fisher karakterini eski bir anısını hatırlarken görüyoruz. Bu anıda ise Sam, ölen kızının çocukluğundan bir anıyı hatırlıyor ve bu anıda kızına karanlık ve ailesini korumak hakkında bazı öğütler veriyor.
 
     Daha fazla aksiyon ve ilginç sahnenin yer aldığı ikinci video ise muhtemelen oyunun ilk sahnelerine ait. Burada Sam Fisher'i meşhur gece görüş dürbünü ile görüyoruz ve birisi ona ateş ediyor. Bu olay ise gerçekleştiğinde ise ekranın alt kısmında 72 saat sonra ibaresini görüyoruz. Ateş sesinden sonra ise oyunun logosu geliyor ve 72 saat öncesine gidiyoruz. Oyunun bu kısmındaki atmosfer ve sunumun oldukça etkileyici olduğunu söyleyebilirim.
 
     Oyunun X10'da yayınlanan videolarına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.
 
     Video 1
     Video 2
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction Platformlar: PC XBOX 360 Mobil Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Tactical Çıkış Tarihi: 14 Nisan 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Portal İçin Sistem Güncellemesi Yayınlandı 22 Haziran Eski Halo: Infinite Geliştiricisinden Yeni Proje Geliyor: İşte Fragman 22 Haziran Xbox, Gamescom 2024 Fuarına Katılacağını Açıkladı 22 Haziran Xbox, İptal Edilen Redfall DLC'sini Satın Alanlara İade Yapıyor 22 Haziran GOG, 985 TL'lik Oyunu Ücretsiz Dağıtıyor 22 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler