SH2'nin Laura'sı SH: HD Koleksiyonu'nda Yer Alacak

24.01.2012 01:37 Beril Sergün

 
     The Gaming Liberty sitesi Silent Hill 2'nin şüphesiz en unutulmayan ve en gizemli karakterlerinden Laura'yı seslendiren  Jacquelyn Breckenridge ile bir röportaj yapma şansına erişmiş.
 
     Jacquelyn ile bir çok konuda konuşan Retrogamer en önemli sorulardan birini de ona yöneltmiş; "Silent Hill 2 HD'de olmak için bir şeyler imzaladığını duyduk, doğru mu?" 
 
     Jacquelyn: "Evet, yakın bir zamanda onlara motion capture için yardımcı oldum. HD koleksiyonunu çıkardıkları için çok mutluyum ve bunun bir parçası olduğum için de ayrı bir mutluluk yaşıyorum. Bu projeye destek verebilmek çok güzel." diye cevap verdi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Silent Hill HD Collection Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Vatra Games Dağıtıcısı: Konami Tür: Korku Çıkış Tarihi: 20 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024: EMEA 1. Aşama Son Hafta Karşılaşmaları Başlıyor! 1 Saat önce Starfield Genişletmesi Shattered Space İçin Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 1 Saat önce Tek Kişi Tarafından Geliştirilen ve The Raid Filminden İlham Alan Proje Yolda 2 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19'da A ve B Grubu Karşılaşmaları Tamamlandı! 2 Saat önce Frostpunk Altı Yılda 5 Milyon Sattı 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler