SKFU, PS Vita İçin Hız Kesmiyor

27.11.2011 12:40 Ersin Çakı


     Birkaç gün öncesine kadar PS Vita ile ilgili hack kelimesini aklımıza bile getirmezken, şok edici haberleri ile Vita dünyasını sarsan SKFU, hack kelimesini aklımıza kazımaya niyetli gibi görünüyor.
 
     Daha önce yayınladığımız haberimizde SKFU'nun PS VITA Firmware xTractor isimli bir uygulama geliştirdiğini, bu uygulama sayesinde PS Vita Firmware dosyasının Dump edildiğini sizlere bildirmiştik. Hız kesmek bilmeyen SKFU, şimdi de PS VITA .pkg xTractor ismini taşıyan yeni bir uygulama geliştirdi.

     PS VITA .pkg xTractor uygulaması, PS Vita game package (.pkg) dosya içeriğini bilgisayara çıkarma işlevini görüyor.

Aşağıda (.pkg) dosya içeriğini gösteren bir ekran görüntüsü vardır.
 
 
 
      Not: Bu yazı BölümSonuCanavarı sitesinde haber niteliği taşımaktadır. İllegal yöntemlerin hiçbirini önermemekle birlikte bu tür girişimleri desteklemiyoruz.
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty: Black Ops 6 İçin Live Action Fragman Yayınlandı 28 Mayıs PlayStation Plus'a Haziran Ayında Gelecek Oyunları Açıklandı 28 Mayıs Öldükten Sonra Steam Hesabınıza Ne Olacak? İşte Cevabı 28 Mayıs Dragon's Dogma 2'nin 40 Günde 3 Milyon Adet Sattığı Açıklandı 28 Mayıs Xbox Uygulaması Black Ops 6'nın Game Pass'e Geleceğini Doğruladı! 28 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler