SOCOM 4'ün Baş Tasarımcısı Ayrıldı

SOCOM 4'ün Move ve Sharpshooter desteği de bulunuyordu
24.04.2011 23:36 Gökhan Yılmaz

 
     Bu hafta satışa çıkan SOCOM: Special Forces'ın yapım ekibi Zipper Interactive ilginç bir duyuruda bulundu. Zipper'dan Jeremy Dunham'ın yaptığı duyuruya göre yapım ekibinin baş tasarımcısı olan Travis Steiner stüdyodan ayrıldı.
 
     Daha bu hafta çıkan oyundan işten ayrılma haberlerinin geliyor olması garip olsa da, Travis Steiner'ın kendi isteği ile ayrıldığı ve bu kararı oyun çıkmadan önce aldığı belirtiliyor. Yapımcı, yeni bir sayfa açarak başka bir kariyer fırsatını değerlendirecek. Bu gelişmenin serinin bir sonraki yapımlarına nasıl yansıyacağını ileride göreceğiz.
 
     PlayStation 3'e özel olarak geliştirilen SOCOM: Special Forces, 33 inceleme puanının ortalaması ile 66 puan almış gözüküyor (Metacritic).
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
SOCOM: Special Forces Platformlar: PS3 Geliştirici: Zipper Interactive Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Tactical Çıkış Tarihi: 20 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 7 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 7 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 8 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 8 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler