SOE All Access Şimdilik Konsollarda Geçerli Değil

25.01.2014 21:00 Alkan Adakaner


     Sony Online Entertainment'in sunduğu "SOE All Access" üyeliği 14.99 dolara Everquest 1-2, Planetside 2, Everquest Next Landmark, Everquest Next, DC Universe Online ve Vanguard: Saga of Heroes (kapanana kadar) gibi oyunlara doğrudan ulaşım ve çeşitli avantajlar sunuyor.
 
    Her ay 500 Station Cash, eşya alımlarında %10 ve özel promosyonlara sahip olmamızı sağlayan SOE All Access şu an sadece PC için duyuruldu. DC Universe Online, Everquest Next ve Planetside 2 gibi oyunlarla PS4'te de boy gösterecek olan Sony Online Entertainment SOE All Access'in konsollarda geçerli olmadığını açıkladı.
 
    Geliştiriciler yine de bu sistemi PS3/PS4'te getirme konusunda çabalıyorlarmış. Tek bir hesapla hem PC, hem de konsollar üzerinden MMO türündeki oyunlarımıza ulaşmak gerçekten harika olacaktır.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Planetside 2 Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Justin Ng Guo Xıong Dağıtıcısı: Sony Online Entertainment Tür: MMO-FPS Çıkış Tarihi: 23 Haziran 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Yeni Astro Bot Oyununun Yakında Duyurulacağı İddia Ediliyor 25 Mayıs Ubisoft Oyunu XDefiant, 3 Saat İçinde 1 Milyon Oyuncuya Ulaştı 25 Mayıs Fallout 4 Nisan Ayında Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu 25 Mayıs Detroit: Become Human, 6 Yıl Önce Bugün Çıktı 25 Mayıs Epic Games’in Bir Sonraki Hafta Vereceği Gizemli Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 25 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler