SOE'nin Premium Üyelik Sisteminde Değişiklik

05.01.2014 09:18 Alkan Adakaner


     Sony Online Entertainment'in MMO türündeki ve diğer online oyunlarında önemli değişiklikler yapıldı. Premium üyelere verilen avantajlarda bazı farklılıklar yaratıldı. Bundan firmanın EverQuest, EverQuest 2, PlanetSide 2 ve diğer oyunları etkilendi.
 
     Şu an premium üyeliğe sahip olanlar her ay 500 Station Cash alıyorlar. 3 Şubat'tan itibarenoyuncular  Station Marketplace'ten 2.000 dolara eş değer eşya alabilecekler. Bu seçimin her ay yapılması gerekiyor; çünkü seçimleriniz bir sonraki aya yansıtılamıyor.
 
    DC Universe Online'da ise 500 Station Cash yerine artık 5 dolar değerindeki Loyality Points sahibi olacağız. Vanguard: Saga of Heroes'ta Gold üyeler 500 Station Cash almaya devam edecekler, ama All Access üyeleri artık bu özellikten yararlanamayacaklar.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Planetside 2 Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Justin Ng Guo Xıong Dağıtıcısı: Sony Online Entertainment Tür: MMO-FPS Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler