SOMA ve Costume Quest Epic Games Store'da Ücretsiz

31.10.2019 17:45 Gazali Çetinkaya

 
Epic Games Store bu hafta da iki ücretsiz oyun veriyor.

Amnesia'nın yaratıcısı Frictional Games'in hikaye odaklı bilim kurgu korku oyunu SOMA ve Tim Schafer'ın Double Fine Productions'ından Cadılar Bayramı macera oyunu Costume Quest.

Her zaman olduğu gibi, ilgilenenler Epic Games Store üzerinden giriş yaparak oyunları ücretsiz olarak edinebilir ve ardından Epic Gam'es Launcher aracılığıyla bilgisayarına indirebilir. Oyunlar 7 Kasım'a kadar ücretsiz dağıtılacak. Bu tarihten önce kütüphanenize eklerseniz sizde kalacak.
 
Gelecek haftanın oyunları da belli oldu. Nuclear Throne ve RUINER 7 - 14 Kasım tarihleri arasında Epic Games Store üzerinden ücretsiz olarak indirilebilir olacak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
SOMA Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Frictional Games Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 22 Eylül 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Guilty Gear: Strive DLC Karakteri Slayer, 30 Mayıs'ta Çıkıyor 19 Dk önce Kameralarla Hayatta Kalacağınız Korku Oyunu Poltergeist Watcher Geliyor 32 Dk önce Umamusume: Pretty Derby – Party Dash 30 Ağustos'ta PC ve Konsollar için Çıkış Yapıyor 34 Dk önce The Quintessential Quintuplets: Gotopazu Story 2nd PS4 ve Switch için Duyuruldu 1 Saat önce Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler