SSF4: Arcade Edition ver 2012 Geliştiriliyor

Oyunun logosu da yayınlandı
01.08.2011 14:18 Alkan Adakaner


    Capcom, Street Fighter 4 ile gerçekten harika bir dövüş oyununu bize sundu. Daha sonra ise yeni karakterlerin de bulunduğu Super Street Fighter 4 ile karşımıza çıkan firma ipin ucunu kaçırıp bir de SSF4: Arcade Edition yayınlamıştı. Anlaşılan Capcom bununla da yetinmeyecek.
 
    Yapılan açıklamaya göre Super Street Fighter 4: Arcade Edition ver 2012 gelecek yıl piyasaya çıkacak. Bu oyunla ilgili henüz herhangi bir ayrıntı yok, ama gerçekten de Capcom artık can sıkıcı olmaya başladı.
 
     Umarız Capcom bu oyunu da kutulu olarak satmaya kalkmaz ve indirilebilir içerik olarak uygun fiyata satışa çıkarır. Bu oyunla bu kadar uğraşacaklarını yeni bir oyun geliştirseler sanırım çok daha güzel olur.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Super Street Fighter IV: Arcade Edition Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 8 Temmuz 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 23 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 1 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 2 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 3 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 4 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler