SSFIV: Arcade Edition Konsollara Geliyor mu?

Özellikle Evil Ryu ve Oni Akuma, oyunseverlerin dikkatini çeken karakterler.
15.03.2011 00:31 Levent Polater

 
    Yoshinori Ono geçtiğimiz haftaların birinde önce Super Street Fighter IV Arcade Edition'ın konsollara geleceğini yalanlamış, akabinde çıkacağını söyleyip otoriteleri şaşırtmıştı. Şimdi Ono'nun da onayladığı konsol sürümü SSFIV: Arcade Edition'a bir kanıt daha geldi.
 
    Kore'nin Oyun Sınıflandırma birimi Street Fighter IV Arcade Edition'ı 2 kez listeleyerek şüphe uyandırdı. 2 kez listelenmesi oyunun multiplatform olarak ev konsollarına geleceğinin işareti olarak yorumlandı.
 
    Henüz Capcom tarafından resmi bir şekilde duyurusu gerçekleşmeyen oyun, Street Fighter IV'ün dengelenmiş hali olarak görülüyor. İçinde Street Fighter III'ten Yun ve Yang, Evil Ryu, ve Oni Akuma'nın da bulunduğu SSFIV Arcade Edition daha fazla oyunseverin beğenisine sunulacak gibi görünüyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Super Street Fighter IV Platformlar: PS3 XBOX 360 3DS Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 27 Nisan 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler