SSFIV: Arcade Edition için DLC Duyuruldu

Oyunun PC sürümü ile ilgili bir bilgi aktarılmadı.
24.06.2011 18:19 Gökhan Yılmaz

 
     Capcom, Super Street Fighter IV: Arcade Edition'ın çıkışı şerefine Japonya'da etkinlik düzenlerken yeni oyun için kostüm paketi duyurdu. Kostüm DLC'si yeni karakterler de dahil olmak üzere alternatif kıyafetler içeriyor.
 
     Kostüm DLC'sini satın aldığınızda Arcade Edition için özel olarak hazırlanmış kostümlere sahip olacaksınız. DLC paketini PlayStation Network üzerinden 4$'a, Xbox Live üzerinden 320 Microsoft Puanına satın alabilirsiniz.
 
     Diğer yandan, Street Fighter IV'ün geliştimiş bir port versiyonu olan Street Fighter IV Vold: Battle Protocol'ün önümüzdeki ay içerisinde çıkacağı duyuruldu. Volt'ta Wi-Fi ile multiplayer desteği ve Balrog, Cody ile Vega olmak üzere üç yeni karakter bulunuyor.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Super Street Fighter IV: Arcade Edition Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 8 Temmuz 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 4 Saat önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 5 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 5 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 6 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler