SSFIV: Arcade Edition'ın DRM Sistemi Can Sıkabilir

Arcade Edition'ın en göze çarpan ve yeni karakterleri bunlar olsa gerek.
27.05.2011 13:47 Levent Polater

 
    Capcom, Super Street Fighter IV'te farklı bir DRM sistemi kullanacağını açıkladı. Deneyimli firma, korsan oyuncuları ve hackerları böylece oyunun PC sürümünden uzak tutabileceğine inanıyor.
 
    Games for Windows Live kullanan yapımda oyuncular bu sisteme giriş yapıp oyuna girmedikleri sürece büyük bir sınırlamaya maruz kalacaklar. Oyuna offline girildiğinde bu sınırlamalar şöyle sıralanıyor: online multiplayer, replay kanalları, indirdiğiniz DLC'ler kullanılamayacak ve 39 karakterden sadece 15'i bulunacak. Ayrıca Challenge'taki ilerleyişinizi veya Settings'teki değişiklilerinizi kaydedemeyeceksiniz.
 
     Yani bir diğer değişle oyunu GFWL'den girip online oynamadığınız sürece oyuna sahip değilsiniz gibi bir durum oluyor. 
 
    İnternet bağlantınızın kopması korktuğunuz gibi sizi Start ekranına atmıyor. Bilindiği gibi DRM sisteminin en çok eleştirilen yanlarından biri bu olmuştu. Eğer bir sebeple internet bağlantınız giderse, o anda uğraştığınız şeye devam edeceksiniz. Ancak işiniz bittiği anda yan veya anamenüye ulaştığınızda Live'e tekrar bağlanmanız istenecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Super Street Fighter IV: Arcade Edition Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 8 Temmuz 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 12 Mayıs Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 12 Mayıs Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 12 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler