SSFIV: Arcade Edition'ın PC Yaması Geliyor

Kutulu sürümler önümüzdeki haftadan itibaren raflardaki yerini alacak.
08.07.2011 17:33 Gökhan Yılmaz

 
     Capcom, konsolların ardından PC için de çıkan Super Street Fighter IV: Arcade Edition için 11 Temmuz'da yama çıkartacağını duyurdu. Oyuncuların yakarışları üzerinde hızlı bir şekilde müdahale edilerek geliştirilen yama üç noktaya odaklanacak.
 
     Görünüşe göre bazı PC oyuncuları klavye ve kontrolcülerle ilgili sıkıntılar yaşıyor. Bu birimlerin oyun tarafından tanınmaması, değiştirilen tuş takımından sonra yaşanan çökmeler ve Smooth modun FPS'yi düşürmesi gibi sorunlar giderilecek.
 
     Capcom, güncelleme çıkıncaya kadar klavye sorunlarını aşmak için Xbox 360 gamepad'i kullanmanızı öneriyor. Smooth mod problemleri için ise Fixed moda geçiş yapmanız önerilmiş. Ayrıca offline oyunlarda karşılaşılan 15 karakter sınırı da 16 Temmuz'da yapılacak bir başka güncelleme ile kaldırılacak. Oyunun Steam sürümü bugün İngiltere için satışa sunulacaktı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Super Street Fighter IV: Arcade Edition Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 8 Temmuz 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 10 Mayıs ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 10 Mayıs The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 10 Mayıs VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler