SSF IV: Arcade Edition PC'ye Temmuz'da Çıkacak

İki şeytanın karşı karşıya gelmesi!
17.05.2011 13:24 Alkan Adakaner


      Capcom, Super Street Fighter 4: Arcade Edition'ın PC sürümünü geciktirme niyetinde değil. Firma oyunu konsollardan hemen sonra Temmuz ayında piyasaya çıkarmayı planlıyor. Yetkililer PC sürümü için şu açıklamayı da yaptı:
 
"İnanın, kimse PC sürümünün olabildiğince erken çıkmasını bizim kadar istemiyor"
 
    Oyunun konsol sürümleri indirilebilir içerik olarak (Super Street Fighter 4'e eklenen şeylerle) 7 Haziran'da Xbox Live ve Playstation Network'te satılacakken, kutulu olarak ise 24 Haziran'da oyunculara sunulacak. 
 
      PC oyuncuları belki SSF 4: Arcade Edition'a konsol oyuncularından sonra kavuşacaklar, ama çok beklemeleri de gerekmeyecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Super Street Fighter IV: Arcade Edition Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 8 Temmuz 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Mayıs Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 11 Mayıs Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 11 Mayıs Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler