SSF IV: Arcade Edition'da "Evil Ryu vs Oni"

Arcade Edition'ın karakter sayısının bu kadar fazla olması sevindirici
17.04.2011 12:19 Alkan Adakaner


     Capcom'un Captivate 2011 etkinliğinde çok sayıda video sızdı. Bunlar arasında PC, Xbox 360 ve Playstation 3 için de duyurulan Super Street Fighter IV: Arcade Edition da bulunuyor.
 
     Bazı indirilebilir içeriklerin yanı sıra 4'ü yeni (Yun, Yang, Oni ve Evil Ryu) olmak üzere 39 karakter bulunacak. Çıkış tarihi belirsiz olan oyunun Captivate 2011'deki bir videosunda Evil Ryu ve Oni karşı karşıya geliyor. 

    Bu iki çılgın karakterin dövüşü görülmeye değer. Normal karakterlerden daha güçlü özelliklere sahip bu ikilinin özel vuruşları da göz kamaştırıcı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Super Street Fighter IV: Arcade Edition Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 8 Temmuz 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Psikolojik Dram Oyunu The End of You 20 Haziran'da Çıkacak 4 Dk önce Kıyamet Sonrası Taktik Oyunu Neverdark Yakında Steam'de 18 Dk önce ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Mayıs Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler