SSX DLC'sinin Ayrıntıları ve Videosu

Mt. Eddie yeni kayakçılarını bekliyor.
17.04.2012 12:47 Gökhan Yılmaz

 
     EA Sports, SSX için hazırlanan ve pistler, karakterler, kaykaylar, müzikler içeren DLC paketinin 1 Mayıs'ta çıkacağını duyurdu ve yeni tanıtım videosu yayınladı.
 
     Mt. Eddie & Classic Characters Bundle Pack oyuncuları Mt. Eddie dağına götürerek 9 ek yarışa ve yeni uçurumlara sürükleyecek. Pakette ek olarak SSX 3 ve Tricky'den 7 retro SSX karakteri ve eşsiz bir kaykay bulunuyor. Bunlar dışında son olarak da serinin üç klasik parçasına yer verilmiş.
 
     DLC paketi 1 Mayıs Salı günü Xbox Marketplace'de, ertesi gün ise PlayStation 3'te satışa sunulacak. Eğer isterseniz tek paket olarak 8$'a, isterseniz de ayrı ayrı 6'şar Dolar'a satın alabilirsiniz. DLC'nin tanıtım videosu aşağıda bulunuyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
SSX: Deadly Descents Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Electronic Arts Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Spor Çıkış Tarihi: 2 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 4 Saat önce The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 5 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 6 Saat önce Frontier Developments Yeni Bir Jurassic World Oyununu Duyurdu 6 Saat önce Hayatta Kalma Oyunu Soulmask 18 Haziran'da Çıkacak 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler