SSX: Deadly Descents'ten Yeni Bilgiler

Serinin diğer oyunlarından farklı bir atmosfer bizi bekliyor
07.01.2011 15:57 Alkan Adakaner


     VGA ödül töreninde ortaya çıkan SSX: Deadly Descents ile ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı. Electronic Arts'ın açıklamasına göre oyunda 17 bölge olacak ve dağlarda 70 civarında belirlenmiş bölgenin açılması planlanıyor. 
 
     Sibirya, Kilimanjaro, Kafkaslar, Alpler veHimalaya'lar oyundaki bazı bölgeleri oluşturuyor. Her bir dağın kendine has tehlikeleri olacak. Bazılarında oksijen sorunu, bazılarında ise buz ve hava sıcaklığı sorun olacak.
 
     EA oyundaki ekipmanlarımızın çok önemli olduğunu söylüyor. Yarıştığınız bölgeye göre ekipman seçmek sizin için hayati önem taşıyacak. Ayrıca yarıştığınız bölgelerde doğal kestirmeler olacak.
 
    Bunlar dışında EA fazla açıklama yapmadı, ama ana karakterimiz Elise'in Deadly Descents'te bulunacağını da onayladı. Bu arada oyunun Playstation 3 ve Xbox 360 için hazırlandığını belirtelim.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
SSX: Deadly Descents Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Electronic Arts Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Spor Çıkış Tarihi: 2 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Beyblade X: XONE Switch ve PC için Duyuruldu 14 Dk önce Tchia Switch Konsoluna Geliyor 1 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 13 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler