STALKER 2: Heart of Chernobyl Ertelendi: İşte Yeni Çıkış Tarihi

17.01.2024 19:08 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştiriciliğini ve yayıncılığını GSC Game World ekibinin üstlendiği ve uzun süredir beklenen bir yapım olan S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl ne yazık ki bir kez daha ertelendi. Yaşanan bu gecikme ile beraber oyun, Xbox Series ve PC için 5 Eylül tarihinde piyasaya sürülecek. Oyunun PC sürümü Steam, Epic Games ve GOG üzerinden yayınlanacak.
 
Çok beklenen oyunlar arasında yer alıyor 
 
 
 
Xbox Game Pass üzerinden de mevcut olacak S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl, daha önce 2024'ün ilk çeyreğinde çıkışını gerçekleştirecekti. Ancak geldiğimiz noktada oyun 2024'ün ikinci çeyreğine ertelenmiş bulunuyor.
 
Erteleme hakkında ekip şunları aktardı: "Oyunun gelişim süreci bildiğiniz üzere sancılı geçiyor. Ancak bu süreçte elimizden geleni yapıyoruz. Oyunu bu süreçte ertelememizin nedeni hakkında net konuşmak ve oyunun bu süreçte tüm sorunlarını ortadan kaldırmak istiyoruz. Oyunda bazı teknik sorunlar bulunuyor. Size daha iyi bir oyun deneyimi sunmak için bu süreyi iyi değerlendirmek istiyoruz."
 
Yeni fragman
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
STALKER 2: Heart of Chernobyl Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: GSC Game World Dağıtıcısı: GSC Game World Tür: hayatta kalma korku Çıkış Tarihi: 28 Nisan 2022
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 22 Dk önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 1 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 1 Saat önce Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler