S.T.A.L.K.E.R. 2 PS5'e Gelecek Mi?

02.05.2021 15:41 Gazali Çetinkaya

 
S.T.A.L.K.E.R. 2 sadece Xbox Series ile PC için duyuruldu ve oyunun ileride PlayStation 5'e gelip gelmeyeceği merak konusu.
 
GamingBolt sitesine konuşan geliştirici GSC Game World, şimdilik PlayStation 5 versiyonu için bir planlarının olmadığını ve Microsoft ile yaptıkları görüşmeler sonucunda Xbox Game Pass dahil olmak üzere bazı iyi fırsatlar gördüklerini belirtti. Oyun konsolda ilk günden Xbox Game Pass'e dahil olacak.
 
Sızdırıldığı iddia edilen Microsoft dokümanları ise oyunun PlayStation 5'e geleceğini işaret ediyor.
 
Apple ile Epic Games arasında devam eden davanın bir parçası olan ve Ağustos 2020 tarihli olan bu dokümanlarda S.T.A.L.K.E.R. 2'nin üç ay boyunca konsol özel oyunu olacağı yazıyor. Yani oyun çıkış yaptıktan üç ay sonra PlayStation 5'e gelebilir.
 
Dokümanlarda oyunun tahmini çıkış tarihi için 2021'in dördüncü çeyreği denmiş. Oyunun henüz resmi bir çıkış tarihi yok.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
S.T.A.L.K.E.R. 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: GSC Game World Dağıtıcısı: GSC Game World Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 58 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler