STALKER 2 vs Stalker: Clear Sky: Grafik Karşılaştırma Videosu

18.06.2021 15:33 Mehmet Tandoğan

 
 
YouTube'da 'Candyland' adlı kanal, STALKER 2 ve Stalker: Clear Sky oyunlarının bir grafik karşılaştırma videosunu paylaştı. Candyland bu karşılaştırmada benzer sahneleri kullanmaya çalıştı. Bu nedenle bu video size STALKER 2'nin grafiksel iyileştirmeleri hakkında daha iyi bir fikir verecektir.
 
STALKER 2: Heart of Chernobyl, Unreal Engine 4 motorunu kullanıyor ve hem Işın İzleme hem de fotogrametriden yararlanıyor. Öte yandan Stalker: Clear Sky, X-Ray 1.5 Motorunu kullanıyor. 
 
Stalker: Clear Sky'ın 2008'de çıkış yapan bir oyundur. Bu da on yıldan fazla bir süreyi işaret ediyor. Dolayısıyla devam oyununun çok daha iyi görünmesi haliyle şaşırtıcı bir durum değil.
 
STALKER 2: Heart of Chernobyl 28 Nisan 2022'de çıkış yapacak. 
 
İşte karşılaştırma videosu
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 6 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 7 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 8 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 9 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler