STALKER Üçlemesi PS4 ve Xbox One için Yayınlandı!

07.03.2024 15:20 Mehmet Tandoğan

 
 
GSC Game World tarafından daha önce diğer platformlar için piyasaya sürülen STALKER üçlemesi şimdi PlayStation 4 ve Xbox One konsollarına gelmiş durumda. S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy yeni paket, 40 dolarlık bir fiyat etiketi ile beraber karşımıza çıkıyor.
 
İyileştirilmiş özelliklerle beraber geldi 
 
 
 
S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy adındaki bu paket içerisinde S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl, S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky ve S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat oyunları yer alıyor. Eğer dilerseniz her oyunu ayrı ayrı satın alabiliyor ve 20 dolarlık bir fiyat etiketi ile beraber oyunun tekli fiyatı karşımıza geliyor.
 
MATABOO stüdyosu tarafından geliştirilen klasik oyunların yeni sürümleri içerisinde yeni bir arayüz, kontroller, elden geçirilmiş görseller, iyileştirilmiş atış sistemi, kupalar ve daha fazlası yer alıyor. Aynı zamanda konsollar için optimize edilmiş bir sistemin olduğundan da bahsedebiliyoruz.
 
 
 
İlerleyen süreçte oyuna mod.io üzerinden yeni mod destekleri de eklenecek ve hem PlayStation hem de Xbox oyuncuları PC'de mevcut olan modları konsollarına dahil edebilecek. Kısacası PC'de bulunan modları konsollarda da deneyimleyebileceksiniz. Diğer taraftan ilerleyen bir tarihte PlayStation 5 ve Xbox Series için yayınlanan grafik ve performans iyileştirmeleri bu sürüme dahil olacak.
 
Duyuru fragmanı 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 12 Mayıs Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 12 Mayıs Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 12 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler