STALKER'ın Yapımcısı Geri Dönüyor: Cossacks 3 Duyuruldu!

18.05.2015 17:38 Samet Konuksal


    GSC Game World'ü oyuncular en iyi STALKER serisiyle tanıyor. Ancak yine de firma, 2000'li yılların başlarında Cossacks serisiyle de beraber RTS türünde oyuncuların karşısına çıkmıştı. Yakın dönemde iflasın eşiğinden dönen GSC Game World, dönüşünü STALKER serisiyle değil, Cossacks ile yapıyor.
 
    Yeni Cossacks oyunu GSC Game World'ün kurucusunun kardeşi Evgeniy Grigorovich tarafından ele alınıyor. 15 yıldır hayalindeki oyunu yapmak için yola çıkan Grigorovich, aslında Cossacks 3'le beraber bir 'remake' oyununu üstlenmiş. Belirtilenlere göre Cossacks 3, ilk oyunun orijinal oynanış elementlerini aynen alıp, üzerine yenilenmiş grafikleri ve yeni bir hikayeyi ekliyor. 
 
    Cossacks 3'te 12 farklı oynanabilir ülke, 5 farklı da senaryo bulunacak. Multiplayer modlarının da yer alacağı oyun PC, Linux ve Mac için çıkacak. Oyunla ilgili henüz bir çıkış tarihi veya video verilmiş değil. Yine de ilk ekran görüntülerine aşağıdan bakabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Cossacks 3 Platformlar: PC Geliştirici: GSC Game World Dağıtıcısı: GSC Game World Tür: RTS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 33 Dk önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 1 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 2 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 2 Saat önce Ubisoft, XDefiant'ın Çıkış Tarihini Açıkladı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler