STRAY'in PS5 Fiziksel Sürümü 20 Eylül'de Geliyor

13.07.2022 13:47 Mehmet Tandoğan

 
 
Skybound Games, STRAY'in PlayStation 5 fiziksel sürümünün 20 Eylül'de yayınlanacağını duyurdu.
 
STRAY'in PlayStation 5 standart fiziksel sürümü içerisinde altı tam renkli sanat kartı yer alacak. Exclusive Edition'da ise birinci sınıf mat siyah bir kutu, 14,4 x 24 inçlik bir poster, altı tam renkli sanat kartı ve bir yama bulunacak.
 
STRAY'de ailesinden kopmuş, yalnız ve kaybolmuş bir sokak kedisini kontrol edeceksiniz. Unutulmuş bu siber şehirden kurtulmak ve eve giden yolu bulmak için antik bir gizemi çözmeye çalışacaksınız. 
 
Oyunda Dünyayı bir sokak kedisinin gözlerinden görebilecek ve çevrendekilerle etkileşime girebileceksin. Bir sokak kedisi olarak gizlice yanaşabilecek, bir yerden bir yere atlayabilecek ve daha fazlasını yapabileceksin. 
 
STRAY, 19 Temmuz'da PlayStation 5, PlayStation 4 ve Steam üzerinden PC için dijital olarak çıkış yapacak. 
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Stray Platformlar: PC Geliştirici: BlueTwelve Studio Dağıtıcısı: Annapurna Interactive Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 1 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 1 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 2 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 3 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler