SWTOR: Alderaan Warzone GamesCom'da Oynanabilecek

Alderaan Civil Warzone
05.08.2011 23:32 Beril Sergün


     Star Wars: The Old Republic'in bu senenin GamesCom'unda en çok beklenen oyunlardan biri olduğu gerçeğini kimse saklayamaz.
 
     Ancak daha önce PvP Warzone'lardan birinin GamesCom'da oynanabilir olacağını da bilmiyorduk. Bioware'in Chris Collins'i resmi SWToR sitesinde yaptığı açıklamada, GamesCom'a gelen herkesin bu PvP alanını bir tatmasını istediğini söyledi. Bu PvP Warzone maçı, 8'e 8 takımlarla yapılacak ve Alderaan Civil War senaryosuna göre oynanacak.
 
    Bu maça katılmak içinse, katılımcıların en geç 8 Ağustos'a kadar kayıtlarını yaptırması gerekiyor ki, keşke diye düşünmeden edemiyor insan.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars: The Old Republic Platformlar: PC Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: Lucasarts Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 20 Aralık 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Ücretsiz "Gizemli" Oyunu Sızdırıldı! 22 Mayıs Hunt: Showdown İçin PS4 ve Xbox One Desteği Sona Eriyor 22 Mayıs Elden Ring Shadow of the Erdtree İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 22 Mayıs Crime Boss: Rockay City Steam Platformuna Geliyor 22 Mayıs V Rising Playstation 5 Konsoluna Geliyor: Türkiye Fiyatı Açıklandı 22 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler