SW:TOR Galactic Strongholds Çıkış Tarihi Belli Oldu

19.03.2014 23:06 Samet Basri Taşlı


     Star Wars evreninde geçen ve F2P olarak oynanabilen The Old Republic için yeni genişleme paketinin çıkış tarihi, Bioware tarafından açıklandı.
 
     Galactic Strongholds ismi verilen genişleme paketi ile birlikte oyuncuların kendi evlerine sahip olma şansı olacak. Ayrıca sahibi oldukları evleri istedikleri gibi özelleştirme imkanı bulunacak. Galactic Strongholds genişeme paketi firma tarafından Tercih Edilen Oyuncu statüsüne sahip oyunculara 29 Temmuz tarihinde erken erişim imkanı ile geliyor. Genel olarak kullanıma açılması ise Ağustos ayında olacak.
 
     Yeni genişleme paketinin çıkışını oyuncularla kutlamak isteyen Bioware, oyunun çıkış tarihine kadar oyunculara çeşitli süprizler de hazırlıyor. Aylık ücret ödeyen kullanıcılara 2 Nisan'da 500 Cartel Coin hediye edilecek. 4 Mayıs tarihinde ise 1000 Cartel Coin daha hediye edilecek. 11 Mayıs tarihinde aylık ücret ödeyen kullanıcılara, Galactic Stronghold için erken erişim hakkı, Nar Shaddaa'da 250.000 Credits değerinde bir Stronghold ve "The Illustrious" ünvanı hediye edilecek.
 
     Tercih Edilen Oyuncu statüsüne sahip olmak için yapmanız gereken tek şey, oyunun online mağazasından alışveriş yapmak. Oyuna önceden aylık ücret ödemiş olan oyuncular otomatik olarak Tercih Edilen Oyuncu statüsüne erişebilecekler.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars: The Old Republic Platformlar: PC Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: Lucasarts Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 20 Aralık 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 2 Saat önce Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 4 Saat önce Control Evreninde Geçen Condor'dan Heyecan Verici Yeni Detaylar 4 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Son Hafta Karşılaşmaları Başlıyor! 6 Saat önce Starfield Genişletmesi Shattered Space İçin Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler