SWTOR Oynamak için Sıra mı Bekleyeceksiniz?

Geçtiğimiz hafta sonu 140 sunucu yetersiz kalmış.
19.12.2011 17:22 Gökhan Yılmaz

 
     İki saate kadar uzayabilen bekleme sürelerinin ardınan BioWare, oyuncuların şikayetlerine cevap verdi. Şu an ön sipariş verenlerin oynayabildiği Star Wars: The Old Republic sunucularına girebilmek için sıra beklemek zorunda kalabilirsiniz.
 
     Yapım ekibi oyunun düzeninin bozulmaması için belli bir oyuncu limiti koymak zorunda kalıyor. Çünkü şu an için destekleyebildikleri oyuncu sayısı aşıldığı taktirde oyun akıcı ve stabil kalamayabilir. Bu yüzden de oyuncu sayısı sınıra ulaştığında sunucu girişlerinde alım azalıyor ve oyuncular sıra beklemek zorunda kalıyor.
 
     Yapımcıların amacı oyuncuların mümkün olduğunca eğlenebilmesi fakat bu ikilemin arasında kalmak da zor bir durum. Sonuç olarak Star Wars: The Old Republic satışları 1 milyonu geçmiş durumda ve oyun açıldığında 1.5 milyon olması bekleniyor. Bu kadar büyük bir kitleye aynı anda hizmet vermek için bir süre daha tecrübe kazanmaları gerekebilir. Bu nedenle BioWare'den kimse oyun çıktığında sıra olmayacağı konusunda söz veremiyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars: The Old Republic Platformlar: PC Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: Lucasarts Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 20 Aralık 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Ücretsiz "Gizemli" Oyunu Sızdırıldı! 10 Saat önce Hunt: Showdown İçin PS4 ve Xbox One Desteği Sona Eriyor 10 Saat önce Elden Ring Shadow of the Erdtree İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 11 Saat önce Crime Boss: Rockay City Steam Platformuna Geliyor 11 Saat önce V Rising Playstation 5 Konsoluna Geliyor: Türkiye Fiyatı Açıklandı 12 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler