SWTOR'da Eşlik Eden Karakterlerin Yapay Zekası

Wookiee ırkı yandaşlarınızdan sadece 1 tanesi.
07.10.2011 20:05 Beril Sergün


     Star Wars: The Old Republic blogu güncellendi, bu gün yapılan güncellemede ise oyun içinde size eşlik edecek olan yandaşlarınızın yapay zekası ve tarafınızı seçerken düşünmeniz gerekenler hakkında bir kaç bilgi verildi.
 
     Yanınızda size hikaye ya da görev boyunca eşlik edecek yandaşlarınızın yapay zekası hakkındaki maddeler şöyle;
 
     * Oyuncular yandaşlarının AoE (Area of Effect / Geniş Alan) becerilerini kapatabilme özelliğine sahip olacaklar. Bunun sebebi ise oyuncunun tercihi açısından önem kazanıyor, örneğin 1 büyük düşmana saldırırken AoE becerilere gerek kalmayacaktır.
 
     * Yandaşlarınız için özel mod ya da duruş açabilme özelliği, bunun sayesinde oyuncular tank ya da damage olarak ne yapmak istediklerini daha iyi kontrol edebilecekler.
 
     * Uzun süreli bekleme süresine sahip olan yetenekleri / becerileri ayarlama özelliği.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars: The Old Republic Platformlar: PC Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: Lucasarts Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 20 Aralık 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
V Rising Playstation 5 Konsoluna Geliyor: Türkiye Fiyatı Açıklandı 39 Dk önce Epic Games Haftanın Öne Çıkan İndirimli Oyunları 21 Mayıs Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 21 Mayıs Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 11 Dalda Sahiplerini Buldu 21 Mayıs GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 21 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler