SWTOR'dan Kısa Kısa İstatistikler

24.02.2012 17:50 Samet Konuksal


     Büyük yatırımlar harcanarak çıkan fakat yorumlara bakılırsa şimdilik amacına pek de ulaşamayan Star Wars: The Old Republic'den yeni istatistik bilgileri geldi.
 
     Yapılan açıklamaya göre Star Wars: The Old Republic'deki oyuncu sayısıyla şimdiye kadar oynanan toplam süresinin ortalaması alındığında, oyuncuların SWTOR'u ortalama 4 ile 6 saat arasında oynadığı görülüyor. Ayrıca belirtilenlere göre Star Wars: The Old Republic'in en yoğun olduğu gün, Pazar günleri.
 
      Aslına bakarsanız bu saat istatistiği pek de etkileyici değil. MMO-RPG oyunlarda ilk haftadan 50 saate ulaşan oyuncuları göz önüne alırsak, çoğu oyuncunun SWTOR'u ilk saatlerin ardından boşladığını, ya da bıraktığını söyleyebiliriz. Bu teoriyi kuruculardan Zeschuck'un "Sadece küçük orandaki oyuncu sayısı 50 level(sınır seviye) olabildi." sözleri daha da sağlamlaştırıyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars: The Old Republic Platformlar: PC Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: Lucasarts Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 20 Aralık 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Ücretsiz "Gizemli" Oyunu Sızdırıldı! 5 Saat önce Hunt: Showdown İçin PS4 ve Xbox One Desteği Sona Eriyor 5 Saat önce Elden Ring Shadow of the Erdtree İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 6 Saat önce Crime Boss: Rockay City Steam Platformuna Geliyor 6 Saat önce V Rising Playstation 5 Konsoluna Geliyor: Türkiye Fiyatı Açıklandı 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler