SWTOR'un F2P Sürümüne Katı Kısıtlamalar

18.10.2012 14:37 Samet Konuksal


    Büyük yatırımlardan sonra ortaya çıkan kısa içerik, ilk önce Star Wars: The Old Republic'in oyuncularını kendinden soğutmuş, sonrasında da BioWare içerisinde birçok çalışanın işten çıkarılmasına neden olmuştu. Tüm bunların ardından üyelik sisteminin F2P'a çevirileceği açıklanan SWTOR'un F2P sürümündeki kısıtlamalardan yeni bilgiler geldi.
 
    Belirtilenlere göre oyunun Free to Play sürümünde bütün sınıfları oyunun son seviyesi 50'ye kadar oynayabileceğiz. Bu konuda herhangi bir kısıtlama sunulmasa da, oyunun içeriği, ücretsiz oyunculara epey daraltılacak.
 
    Yapılan açıklamaya göre oyunda gerçek parayla 'Cartel Coins' isminde bir para türü satılacak ve bu paralarla türlü türlü kısıtlamaları açabilecek, oyun içerisindeki mağazalardan bazı eşyalar satın alabileceksiniz. Örneğin F2P seviyesinde oynayan bir oyuncunun oyunda zor bulunan ve güçlü seviyede olan mor eşyaları giyebilmesi için, Cartel Coinslerle birlikte oyun içerisindeki mağazalardan lisans alması gerekecek. Buna ek olarak F2P oyuncuları, sadece bir adet Crew Skill'i seçebilecek ve devamını gerçek parayla birlikte alınan Cartel Coins sayesinde açabilecek.
 
    Tüm bu kısıtlamaların haricinde oyun içerisindeki etkinlikler de Free to Play oyunculara zorluklar yaşatacak. Açıklamalara göre Free to Play oyuncular, bir hafta içerisinde sadece üç kez Warzone, Flashpoint ve Space Mission etkinliklerine katılabilecekler. Bu sınırlamayı haftalık olarak kaldırmak için ise yeniden Cartel Coinslere başvurmaları gerekecek. 
 
Oyunun F2P sürümüne yapılan daha birçok kısıtlamaya buradan bakabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars: The Old Republic Platformlar: PC Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: Lucasarts Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 20 Aralık 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 22 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 22 Dk önce Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 4 Saat önce Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 4 Saat önce Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 5 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler