SW: Battlefront'a Neden SW: Güç Uyanıyor İçerikleri Gelmiyor?

30.01.2016 18:34 Ömür Gencer


      Pek çok oyuncu Star Wars: Güç Uyanıyor filminden bazı içeriklerinde DLC olarak Star Wars: Battlefront'a gelmesini istese de EA, en azından bu Battlefront oyununda Güç Uyanıyor'a ait herhangi bir içeriğin bulunmayacağını dile getirmişti. Firma, yaptığı yeni açıklamayla bunun sebebini açıkladı.
 
       EA'nin CFO'su Blake Jorgensen, neden Güç Uyanıyor içeriklerinin Star Wars: Battlefront'a gelmeyeceğini şu sözlerle açıkladı: "Star Wars evreninde, Star Wars ilkelerini çiğneyen bir oyun yapamazsınız. Yani, gönderme olmadığı sürece, gelecekten bir şeyi alıp geçmişe getiremezsiniz."
 
      Jorgensen aynı zamanda gelecekteki Star Wars oyunlarının yeni Star Wars film üçlemesinde geçebileceğini şu sözlerle dile getirdi: "EA, sıkı bir şekilde Star Wars'a bağlı kalıyor. Gelecekte yeni karakterler, yeni taşıtlar, gibi içeriklere yer verebiliriz."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars: Battlefront Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Kasım 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
610 TL'lik Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Oldu 2 Saat önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 2 Saat önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 3 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 4 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler