"SW: Battlefront'ta Senaryo Modu Olsaydı Çok Az Oyuncu Oynardı"

14.08.2015 00:50 Ömür Gencer


       Bildiğiniz gibi Star Wars: Battlefront'ta senaryo modu bulunmayacak. Belli bir kesimi hayal kırıklığına uğratan bu durum hakkında EA'den bir açıklama geldi. Firmanın COO'su Peter Moore oyuncuların artık senaryo modlarını oynamadığını ve bu yüzden Star Wars: Battlefront'ta bir senaryo modu olmadığını öne sürdü.
 
       Gamespot'a verdiği bir röportajda Moore, "şu anki veriler Star Wars: Battlefront veya Battlefield gibi geniş multiplayer modları olan oyunların senaryo modlarını oynayan çok az oyuncu olduğunu gösteriyor." cümlesine yer verdi. Daha sonra Moore, oyunlar yapım aşamasındayken sektörün geçirdiği hızlı değişimi şu örnekle açıkladı: "Yapımcılar oyunu geliştirmeye başladığında ve oyunu bitirdiğinde dünya bambaşka bir yer oluyor. Star Wars: The Old Republic'i geliştirmeye başladığımızda oyunu aylık ödeme modelinde yapacağımızı hatırlıyorum. Oyunu hazır hale getirdiğimizde uygulanacak model aylık ödeme değildi. Bu yüzden oyunu durdurup mikroödemelerle oynaması-ücretsiz hale getirmemiz gerekiyordu. O zaman bile aylık ödeme sistemine bağlı kalmamız gerektiğini söyleyen insanlar vardı."
 
       Dice daha önce Star Wars: Battlefront'a tek kişilik senaryo modunu getirmenin planlarında hiç olmadığını dile getirmişti. Oyunda senaryo modu bulunmasa da multiplayer modunda bulunan haritalarda yapay zekaya karşı savaşlar yapabileceğiz. Star Wars: Battlefront; PC, Xbox One ve PS4'e 17 Kasım'da çıkış yapacak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars: Battlefront Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Kasım 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 48 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 1 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 2 Saat önce Frontier Developments Yeni Bir Jurassic World Oyununu Duyurdu 2 Saat önce Hayatta Kalma Oyunu Soulmask 18 Haziran'da Çıkacak 2 Saat önce EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler