SaGa Frontier Remastered Çıkış Fragmanı

09.04.2021 00:23 Gazali Çetinkaya

 
Square Enix, PlayStation 1 klasiği rol yapma oyunu SaGa Frontier'ın yenilenmiş versiyonu SaGa Frontier Remastered için sekiz dakikalık bir çıkış fragmanı yayınladı.

15 Nisan'da PlayStation 4, Switch, PC, iOS ve Android için çıkış yapacak.

PlayStation Store'da 179,00 TL, Nintendo eShop $24.99 ve Steam'de 125,00 TL'den ön siparişte.
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

1998'in sevilen RYO klasiği SaGa Frontier; yenilenen grafikler, ek özellikler ve yeni bir ana karakterle yeniden doğdu!

Her biri kendi hikâyesine ve hedeflerine sahip sekiz kahramandan birini seçerek rol yapma macerasını onun gözünden deneyimle. Free Scenario sistemiyle kendi eşsiz maceranı oluştur.

Dramatik savaşlarda yer al, Glimmer sistemini kullanarak yeni beceriler kazan ve müttefiklerininkilerle eşzamanlı saldırılar yap!
 
Yeni Özellikler

·Yeni Ana Karakter Fuse!
Gerekli şartlar yerine getirildikten sonra yeni ana karakter Fuse ile oynayabileceksin! Fuse'un bir sürü yeni içerikle dolup taşan hikâyesine Kenji Ito'dan harika yeni müzikler de eşlik ediyor! Diğer ana karakterlerin farklı bir yanını keşfedeceksin.

·Phantom Ara Sahneleri Sonunda Eklendi
Asellus'un hikâyesine bazı ara sahneler eklendi. Hikâyeyi hiç olmadığı kadar derinlemesine deneyimle.

·Gelişmiş Grafikler ve Yepyeni Özellikler
Gelişmiş yüksek çözünürlüklü grafiklerin yanı sıra kullanıcı arayüzü de güncellendi ve geliştirildi. İki kat hız modu da dahil olmak üzere daha akıcı bir oynanış deneyimi sunan birçok yeni özellik eklendi.

 
Çıkış fragmanı:

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
SaGa Frontier Remastered Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: JRPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 36 Dk önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 1 Saat önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 1 Saat önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 14 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler