Saber Interactive, KoTOR Remake ile 500 Milyon Dolara Satıldı!

29.02.2024 22:06 Mehmet Tandoğan

 
 
Büyük bir oyun holdingi olarak karşımıza çıkan Embracer Group bildiğiniz üzere birçok oyun stüdyosunu bünyesinde barındırıyor. Ortaya çıkan haberlere göre Embracer bünyesinde bulunan Sabre Interactive ekibi, geliştirdiği Star Wars: Knights of the Old Republic'in yeniden yapımı ile beraber 500 milyon dolara satıldı.
 
KoTOR Remake'in ne olacağı belli değil 
 
 
 
Bloomberg tarafından yayınlanan yeni bir raporda Sabre Interactive stüdyosu bir grup özel yatırımcı tarafından satın alınıyor. Aynı zamanda KotOR Remake projesi de stüdyo ile beraber özel yatırımcılara geçiyor. Bu proje ilk olarak Sabre stüdyosu bünyesinde bulunan Aspyr Media tarafından geliştiriliyordu. Diğer taraftan Lucasfilm Games ve Sony Interactive Entertainment ile iş birliği yapılıyordu.
 
Eylül 2021'de PlayStation etkinliğinde duyurulan KotOR Remake, PlayStation 5 konsoluna özel olarak piyasaya sürülecekti. Ancak geçtiğimiz süreçte arka planda bir yerde geliştirilme aşamasında bulunan bu projenin iptal edildiği de bildirilmişti.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars: Knights of the Old Republic Remake Platformlar: Geliştirici: Aspyr Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 43 Dk önce Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 1 Saat önce Square Enix Birçok Projeyi İptal Ettiğini Açıkladı 2 Saat önce Devam Oyunu Drug Dealer Simulator 2, 20 Haziran'da Geliyor 3 Saat önce Mağazada Hayatta Kalabileceğiniz The Store is Closed Yakında Çıkacak 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler