Saboteur'daki ATI Kart Problemine Çözüm Geldi

Oyunda Sean Devlin adlı karakteri yönlendiriyoruz.
06.12.2009 17:44 Ersin Kılıç

Bu ayın en merak edilen oyunlarının başında gelen ve bizi ikinci dünya savaşı dönemi Fransa'sına götürecek olan The Saboteur'un ATI kartlarda problemli çalıştığı ortaya çıktı.
 
Oyunu ATI kartlar ile oynayan oyuncular, oyunda bazı problemlerle ve genellikle donmalar ile karşılaşıyorlar. Oyunun bu problemli yönü ile ilgili ilerleyen günlerde bir yama bekleniyor olsa bazı kullanıcılar kendi geliştirdikleri yöntemler ile bu hatayı aşmayı başarmışlar.
 
Her ne kadar geniş çaplı bir çözüm sunmasa da oyundaki donma problemleri büyük oranda bu yöntem ile giderilmiş. Çift çekirdekli ve ATI karta sahip sistemlerde bu problemin giderilmesi için işletim sisteminden işlemci çekirdeğini, tek çekirdek gibi göztererek bu problem gideriliyor.
 
Bu işlem için ;
 
- MSconfig'i açın. ( çalıştır komutuna msconfig yazın.)
- Boot (Önyükleme) kısmını açın
- Advanced Options (Gelişmiş Seçenekler)'i seçin
- Number of Prosessor (İşlemci sayısı) kısmını seçerek açılan kutudan 1'i seçin
- Tamam diyerek bilgisayarınızı yeniden başlatın.

Kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Saboteur Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Pandemic Studios Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Aralık 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout Dizisinin 2. Sezonu Onaylandı 1 Saat önce Meta Quest 2'nin Fiyatı Kalıcı Olarak Düşürüldü 2 Saat önce Prison Architect 2 Bir Kez Daha Ertelendi 3 Saat önce Intel Extreme Masters Chengdu 2024 Şampiyonu FaZe Clan Oldu! 4 Saat önce League of Legends EMEA Masters Spring 2024'ün 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler