Sackboy: A Big Adventure Çıkış Fragmanı

12.11.2020 20:47 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Sumo Digital, üç boyutlu platform macera oyunu Sackboy: A Big Adventure'ın çıkış fragmanı yayınladı.

Oyun bugün itibarıyla PlayStation 4 için çıkışını gerçekleştirdi ve 19 Kasım'da PlayStation 5 için ulaşılabilir olacak.

PlayStation Store'da standart sürüm 539,00 TL ve deluxe sürüm 699,00 TL.

Deluxe sürüm ek içerikleri:

• Dijital sanat kitabı
• Dijital oyun müzikleri
• Dört Sackboy kostümü
• Dört Sackboy ifadesi
• 20 Avatar
 
İlk inceleme puanları:
 
Vandal 83
SpazioGames 81
Game Informer 80
Eurogamer Italy 80
Screen Rant 80 
MGG Spain 75
TheSixthAxis 70
TheGamer 70
Gameblog.fr 60 
 
Oyun Türkçe altyazı ve dublaj seçenekleriyle birlikte geliyor.

Çıkış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 
 
 
Arkadaşlarınla birlikte Sackboy’u destansı bir 3D platform macerasına çıkar.
 
İkonik PlayStation kahramanı Sackboy, devasa, eğlenceli ve çılgınca bir 3D çok oyunculu platform macerasıyla nefes kesen aksiyona geri dönüyor. Yepyeni de bir tarzla!

İşte olanlar şu şekilde:

Kötülük ustası Vex (aşağı yukarı kaos ve korkudan doğan, efsaneviye yakın bir varlık), Sackboy’un arkadaşlarını kaçırarak onları Altüst Eder’ini inşa etmeye zorluyor.

En ölümcül ve şeytani şey olan bu cihaz, Sanatdünya’yı saf hayalgücü ve masum rüyalardan oluşan fantastik bir diyar olmaktan çıkarıp... Çorak ve kavruk bir kâbus diyarına çevirme peşinde. Tam bir canavar!

Fakat efsaneye göre, Sanatdünya’nın efsanevi koruyucuları olan Örgü Şövalyeler’in kadim birliğinden bahseden bir kehanet var. Yalnızca en cesur, korkusuz, mert ve evet, yürekli olanlar, kelimelerin neredeyse kifayetsiz kaldığı korku ve tehlike dolu bu zamana karşı yarışta günü kurtarabilir. Tehlike çok büyük.

Karla kaplı dağlardan yoğun ormanlık bölgelere, derin su altı diyarlarından uzay kolonilerine kadar uzanan mekânlarda yalnız başına veya en cesur arkadaşlarınla maceraya atıl.

Vex’i alt et. Sack Halkı’nı kurtar. Günü kurtar. Kaderini gerçekleştirme vakti geldi Sackboy. Yünlü bir maceraperest ve kahramandan sonra... Örgü Şövalye olma vakti.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sackboy: A Big Adventure Platformlar: Geliştirici: Sumo Digital Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler